KMGI despre o posibilă vânzare: Nicio tranzacție nu se află într-o etapă definitivă și nu există o certitudine că va avea loc vreo tranzacție

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic KMGI despre o posibilă vânzare: Nicio tranzacție nu se află într-o etapă definitivă și nu există o certitudine că va avea loc vreo tranzacție

Grupul KMG Internațional N.V. (din care fac parte Rompetrol Rafinare și Rompetrol Well Services) a luat act de relatările recente din mass-media din Polonia și România, privind interesul manifestat de Polski Koncern Naftowy Orlen SA (PKN Orlen) și Chimcomplex (CHOB) față de business-ul Grupului KMG Internațional.

Compania a transmis: “Ocazional, Grupul KMG Internațional se angajează în discuții cu diferite părți cu privire la unele potențiale tranzacții și/sau cooperări, care vizează diferite oportunități de dezvoltare, în măsură în care o astfel de colaborare poate aduce valoare adăugată sau sinergie activităților KMG Internațional. În prezent, nicio tranzacție nu se află într-o etapă definitivă și nu există o certitudine că va avea loc vreo tranzacție cu oricare dintre potențialii parteneri”.

În mass-media au apărut informații, pe surse, că gupul petrolier kazah KMG se află în negocieri cu firma poloneză PKN Orlen pentru vânzarea unui pachet de acţiuni la KMG International/Rompetrol.

.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *