KMGI oferă 100 de burse pentru viitorii specialiști în petrol și gaze

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic KMGI oferă 100 de burse pentru viitorii specialiști în petrol și gaze

KMG International anunță deschiderea sesiunii de aplicații pentru 100 de burse oferite elevilor de liceu și studenților cu rezultate academice remarcabile din București, Constanța și Prahova, care doresc să își dezvolte cariera în industria de petrol și gaze. Aplicațiile pot fi trimise pe site-ul oficial al companiei, până la data de 15 octombrie, urmând ca pe 26 octombrie să fie anunțate rezultatele procesului de selecție.

“Păstram tradiția de a susține educația și de a cultiva ambițiile generațiilor viitoare de specialiști din domeniul petrol și gaze, prin programele noastre de practică și colaborările ample cu universități din toată țara. În anul centenarului Marii Uniri, reafirmăm angajamentul nostru pentru performanță și educație în România, motivați fiind și de rădăcinile puternice ale brandului nostru românesc, și oferim 100 de burse candidaților cu performanțe notabile”, afirmă Alexey Golovin, Vicepreședinte al KMG International.

Bursele, în valoare de $1000 fiecare, vor fi acordate printr-un proces riguros de selecție: 50 vor fi acordate studenților înscriși în programul de practică al companiei, pe baza evaluării performanței lor, iar restul de 50 vor fi oferite printr-un proces de evaluare (25 pentru elevi de liceu și 25 pentru studenți).

Criteriile de eligibilitate includ media academică peste 8 (pentru toți anii de studiu), implicarea în activități extra-curriculare sau de voluntariat, dorința puternică de a-și dezvolta cariera în domeniul energetic (motivație ce trebuie inclusă în scrisoarea de aplicație). Printre specializările vizate se numără chimia, ingineria mecanică, ingineria petrolului și gazelor, economie etc. Evaluarea candidaturilor se va face de către un juriu mixt, compus din reprezentanți ai companiei și ai universităților partenere, cu expertiză vastă în sectorul energetic.

Compania pune la dispoziția candidaților o adresă de email pentru întrebări și îndrumare pe parcursul procesului de aplicație: scholarships@rompetrol.com.

KMG International, prin companiile membre cu sediul în Constanța, București, Ploiești, menține tradiția de a organiza stagii de practică, parte din strategia de a investi în dezvoltarea de resurse umane și de a transfera cunostintele de la profesioniștii lor către proaspeți absolvenți. În 2018, 140 de studenți au fost selectați pentru stagii de practică la companiile de pe platformele Petromidia și Vega, în timp ce în București, la sediul central al companiei, s-au alăturat 20 de studenți. Începând cu 2001, peste 1300 de stagiari au participat în program, cei performanți începându-și cariera în KMG International.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *