La aniversarea de 70 ani a ONU, Turnul din Pisa – iluminat de Enel

Publicat pe Categorii Flux energetic, Stiri externe
Prima Pagina Actual Flux energetic La aniversarea de 70 ani a ONU, Turnul din Pisa – iluminat de Enel

Enel s-a alăturat campaniei mondiale pentru a comemora 70 de ani de la înființarea Organizației Națiunilor Unite și a iluminat Turnul din Pisa. Pe 24 octombrie, mai mult de 250 de monumente, biserici, temple, muzee și alte obiective turistice din peste 65 de țări din întreaga lume au fost iluminate în albastru, culoarea oficială a Organizației Națiunilor Unite, ca parte a unei campanii globale pentru a comemora 70 de ani de existență a Organizației Națiunilor Unite.

„Suntem foarte încântați să participăm la această campanie la nivel mondial pentru a comemora 70 de ani de existență a Organizației Națiunilor Unite, prin iluminarea Turnului din Pisa în albastru”, a declarat CEO-ul Enel Francesco Starace.

„Sunt recunoscător că statele membre dau dovadă de un entuziasm puternic în marcarea a 70 de ani de sprijin al ONU pentru pace, dezvoltare și drepturile omului”, a declarat Secretarul General al ONU Ban Ki-moon. „Prin ilminarea lumii ONU în albastru pentru o zi, putem lumina calea spre un viitor mai bun.”

În funcție de fusurile orare, celebrarea la nivel global a demarat în Noua Zeelandă, urmând apoi Australia cu iluminarea operei din Sydney, la amurg, iar de acolo un val ONU albastru s-a mutat în diferite țări și continente, monumente din întreaga lume luând parte la evenimentul internațional.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *