La Nuclearelectrica se instalează guvernanța corporativă. Consiliul de Administrație a aprobat  declanșarea procedurii de selecție a Directorului general, a doi Directori Generali Adjuncți și a Directorului Financiar, cu mandate de 4 ani

Publicat pe Categorii Business, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal La Nuclearelectrica se instalează guvernanța corporativă. Consiliul de Administrație a aprobat  declanșarea procedurii de selecție a Directorului general, a doi Directori Generali Adjuncți și a Directorului Financiar, cu mandate de 4 ani

Consiliul de Administratie al Nuclearelectrica, a aprobat astăzi, 29 octombrie, declanșarea procedurii de selecție a Directorului General, a doi Directori Generali Adjuncți și a Directorului Financiar, în conformitate cu prevederile art. 35 din OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, informează Nuclearelectrica.

Comitetul de Nominalizare și Remunerare a fost mandatat pentru derularea procedurii de selecție, acesta urmând să fie asistat de un expert în resurse umane.

În informarea transmisă BVB, SNN reamintește că prin Hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor SNN din data de 28.09.2018, a fost numită conducerea administrativă a SNN în conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011, pentru un mandat de 4 ani, organizarea procedurii competitive de selecție pentru conducerea executiva fiind unul dintre obiectivele prioritare din scrisoarea de așteptari. Din Consiliul de Administraţie al SNN fac parte următorii membri, cu mandate de 4 ani: Aniţei Mihai Daniel, Dima Cristian, Gentea Cristian, Ghiţă Cosmin, Popescu Elena, Tudorache Iulian Robert şi Vulpescu Remus.

Procedura de selecție a conducerii executive se poate derula, potrivit prevederilor legale, doar dupa finalizarea procedurii de selecție a conducerii administrative.

În cadrul aceleiași sedințe a Consiliului de Administrație au fost aprobate și criteriile de eligibilitate pentru conducerea executivă a SNN, precum și anunțul privind selecția care urmează să  fie publicat de companie, în cel mai scurt timp.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *