La stațiile OMV, o nouă benzină – OMV MaxxMotion 100plus

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic La stațiile OMV, o nouă benzină – OMV MaxxMotion 100plus

Acest carburant de ultimă generație are grijă de motorul mașinii , în sensul în care îi prelungește durata de viață și, în același timp, maximizează performanța motorului. Este o formulă special dezvoltată cu o combinație unică de aditivi cu triplu efect: curăță, protejează și previne depunerile din motor. Totodată, previne depunerile pe supapa de admisie cu până la 96%, maximizează puterea motorului și îmbunătățește performanțele de accelerație

“Am depus mari eforturi pentru a obține această recunoaștere. Ceea ce ne motivează este dorința continuă de a oferi clienților noștri cele mai bune produse, alături de o gamă variată de servicii, in linie cu promisiunea brandului OMV „We care more”. OMV MaxxMotion 100plus are grijă de motorul mașinii, ajutând în acest fel la prelungirea duratei de viață a acestuia.”, declară Adrian Nicolaescu, Retail Manager OMV Petrom România.

„Mai multă putere, consum redus – aceasta este o provocare continuă care a transformat motoarele noastre în instrumente de înaltă precizie care utilizează la maxim fiecare mililitru de carburant. Doar ca exemplu al dezvoltării tehnologice, odată cu introducerea motoarelor turbo cu injecție directă, de capacitate mică, dar care oferă performanțe de top, a crescut exponențial nevoia unui carburant de calitate pentru a asigura o compresie maximă. În aceste circumstanțe, alegerea unui carburant de ultima generație care îndeplinește complet cele mai înalte standarde și garantează o cifra octanică înaltă este de preferat. Pentru că va garanta cea mai bună performanță cu un consum redus”, declară Dominik Trzupek, After Sales Manager la BMW Group Romania.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.