Liberalii și-au pus om la șefia Comisiei de Industrii și Servicii din Camera Deputaților. După 14 ani la conducere, Iulian Iancu a fost înlocuit cu Bumb Sorin-Ioan

Publicat pe Categorii Energie, Esential, Flux energetic, Info Legislativ, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Liberalii și-au pus om la șefia Comisiei de Industrii și Servicii din Camera Deputaților. După 14 ani la conducere, Iulian Iancu a fost înlocuit cu Bumb Sorin-Ioan
  • Iancu a fost numit secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor

După 14 ani la conducere, deputatul PSD Iulian Iancu nu mai este Președintele Comisiei de Industrii și Servicii din Camera Deputaților. El a fost numit secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor. Cu data de 2 septembrie, comisia de specialitate este condusă de Bumb Sorin-Ioan din Grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal.

Schimbarea a fost deja operată și este publică, pe site-ul Camerei Deputaților.

Bumb a fost vicepreședintele Comisiei pentru industrii şi servicii din noiembrie 2019. A fost ales deputat în circumscriptia electorala nr.1 ALBA, în decembrie 2016.

Noul președinte al comisei de specialitate a absolvit Universitatea de Petrol și Gaze, fiind licențiat  în forajul sondelor și exploatarea zăcămintelor de petrol și gaze. Potrivit e-nergia.ro, a lucrat, pe funcții de conducere, în cadrul Distrigaz Nord, companie ce aparține E.On.

Iulian Iancu a fost preşedintele Comisiei de Industrii și Servicii din Camera Deputaților din septembrie 2006. În prezent, este simplu membru în cadrul Comisiei. În ultimii ani au apărut informații potrivit cărora Iancu ar lăsa șefia Comisiei pentru funcția de ministru al Energiei sau pentru funcția de vicepreședinte ANRE.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *