Licitație Exxon pentru servicii de prospecțiune în Marea Neagră

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Licitație Exxon pentru servicii de prospecțiune în Marea Neagră

Potrivit unui anunț publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), sucursala din România a  Exxon Mobil a lansat o licitație pentru un acord cadru pe patru ani pentru achiziția de servicii de prospecțiune geotehnică și cartografie marină pentru zonele offshore din Marea Neagră. Valoarea contractului este estimată la maximum 34,3 milioane de dolari, fără TVA.

zacamant-important-de-gaze-descoperit-in-marea-neagra-rezervele-pot-depasi-30-miliarde-metri-cubi_size4

În baza acordului cadru scos la licitație, numărul minim de contracte subsecvente ce vor fi atribuite este de 1, iar cel maxim este estimat la 6.”Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 4,8 milioane de dolari americani și corespunde unui număr estimat de 22 mostre geotehnice si 73 de mostre de mediu. Durata celui mai mare acord subsecvent este estimat a fi de 2 luni”, se precizează în anunț.

Candidații trebuie să dovedească că au avut o cifră de afaceri medie anuală în ultimele trei exerciții financiare încheiate (2013, 2014 și 2015) de cel puțin 4 milioane de dolari. Candidații selectați vor prezenta o garanție de participare în valoare de 60.000 dolari americani, valabilă 120 de zile de la data limită de depunere a ofertei.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente este 10 ianuarie 2017.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *