Liderii UE vor discuta despre creșterea abruptă a prețurilor energiei în Consiliul European din 21-22 octombrie

Publicat pe Categorii Flux energetic, Stiri externe
Prima Pagina Actual Flux energetic Liderii UE vor discuta despre creșterea abruptă a prețurilor energiei în Consiliul European din 21-22 octombrie

Liderii Uniunii Europene se vor întâlni la Bruxelles pentru a discuta despre COVID-19, transformarea digitală, prețurile energiei, migrație și relațiile externe.

În această săptămână, liderii UE vor discuta despre recenta creștere abruptă a prețurilor energiei în cadrul viitorului Consiliu European din 21-22 octombrie. Liderii vor evalua măsurile care pot fi luate atât la nivel național, cât și la nivel european pentru a aborda impactul acestei creșteri a prețurilor.

Comisia Europeană a adoptat, astăzi, 13 octombrie, Comunicarea privind prețurile la energie pentru a aborda creșterea excepțională a prețurilor la energie la nivel mondial, care se preconizează că va dura pe tot parcursul iernii, și pentru a sprijini populația și întreprinderile europene.

Citiți mai multe pehttps://www.investenergy.ro/comisia-europeana-a-decis-masuri-imediate-pentru-a-reduce-impactul-cresterii-preturilor-la-energie-in-aceasta-iarna-amanari-si-plata-partiala-a-facturilor-bonuri-valorice-evitarea-deconectarilor-r/


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *