Lucian Enaru va conduce Schneider Electric România și Republica Moldova: Voi promova soluțiile digitale în domeniul eficienței energetice

Publicat pe Categorii Actual, Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Lucian Enaru va conduce Schneider Electric România și Republica Moldova: Voi promova soluțiile digitale în domeniul eficienței energetice
  • Fostul șef, Marius Persinaru, se va dedica dezvoltării proiectelor personale din zona de agro-business eco & bio, consultanță în management și leadership strategic

Lucian Enaru este noul Director General Schneider Electric Romania și Republica Moldova de la 1 februarie. Aceasta numire vine la încheierea mandatului de 4 ani al lui Marius Persinaru.   

Lucian Enaru, Director eneral Schneider Electric Romania și Republica Moldova

Marius a condus dezvoltarea business-ului Schneider Electric Romania, folosindu-și experiența de   management și leadership de peste două decenii, în cadrul unor companii internaționale de top, atât în România, cât și la nivel global.

„Am venit la Schneider Electric intr-o perioada de transformare”, spune Marius Persinaru. „Rolul meu a fost sa structurez organizatia intr-un nou context regional si intr-un moment de redefinire a industriei.  Acest lucru a dus la consolidarea echipei si crearea unei culturi organizationale solide, capabile sa se adapteze si sa sustina transformarea strategica globala. Consider ca in acesti patru ani am dezvoltat organizatia locala, iar acum, cand este intr-o alta etapa si are un nou set de obiective, Lucian este omul potrivit sa duca mai departe planurile Schneider Electric.”

Marius se va dedica dezvoltarii proiectelor personale din zona de agro-business eco & bio, consultanta in management si leadership strategic.

Lucian Enaru va prelua functia de Director General dupa 13 ani in cadrul echipei Schneider Electric.  De-a lungul timpului, Lucian a ocupat diverse pozitii in vanzari si marketing, cea mai recenta fiind de  Director de Vanzari. Noua pozitie reprezinta o recunoastere a realizarilor si experientei profesionale   acumulate si o ocazie de a implementa o noua directie strategica business-ului de peste 70 milioane EUR. 

„Sunt onorat de decizia Schneider Electric de a-mi incredinta dezvoltarea companiei pe piata locala, intr-un moment important pentru industria in care activam”, spune Lucian. “Obiectivul meu principal va fi acela de a promova solutiile digitale in domeniul eficientei energetice si de a le oferi clientilor si partenerilor nostri produsele, solutiile si aplicatiile EcoStruxure, pentru eficienta si dezvoltare durabila.”    

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate, prin intermediul unor solutii inteligente, si la tehnologie este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai putine resurse, asigurand prezenta vietii oriunde, oricand si pentru oricine – Life is On!   Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii pe zona energetica, de automatizari in timp real, de software si servicii integrate pentru locuinte, in cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii. Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile noastre de incluziune si imputernicire.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *