Membrii provizorii din CS, încă 2 luni la Transelectrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Membrii provizorii din CS, încă 2 luni la Transelectrica

Încă două luni de provizorat la Transelectrica. Acționarii companiei au aprobat preungirea cu două luni a mandatelor membrilor provizorii din Consiliul de Supraveghere

Acţionarii Transelectrica au prelungit cu două luni, în cadrul adunării generale de marţi, mandatele membrilor provizorii din Consiliul de Supraveghere, urrmând să aleagă membri permanenţi în conformitate cu OUG privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, se precizează într-un anunţ al companiei transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Cei şapte membri provizorii sunt: Ştefan Valeriu Ivan, Marius Iulian Carabulea, Iulius Dan Plaveti, Bogdan Bobora, Beatrice Ambro, Cristian Eugen Radu şi Corneliu Soroceanu.

Acționarii au mai aprobat şi declanşarea procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de Supraveghere al Transelectrica, cu aplicarea prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 109 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Totodată, acţionarii companiei de stat au aprobat declanşarea procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de administraţie la filialele Transelectrica la care nu s-a declanşat până la această dată procedura de selecţie, respectiv OPCOM şi Formenerg, tot prin OUG nr. 109 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *