Maratonul Olteniei 2023: 1.045 de concurenți, 100 de voluntari, 40.050 euro vor fi donați către cele 3 cauze sociale

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Maratonul Olteniei 2023: 1.045 de concurenți, 100 de voluntari, 40.050 euro vor fi donați către cele 3 cauze sociale

Podiumul #MO2023 a reunit atât sportivi de performanță, cât și amatori, iar cea mai mare câștigătoare a fost ca de fiecare dată comunitatea locală! 40.050 euro vor fi donați către cele 3 cauze sociale ale ediției a-11-a a Maratonului Olteniei, un eveniment CEZ România.

„Ne bucurăm că am fost și în acest an alături de sportivi profesioniști, amatori sau simpli iubitori de sport în aer liber, care au fost 1 cu sportul, 1 cu natura și comunitatea. Le mulțumim tuturor voluntarilor și partenerilor noștri, autorităților locale, celor care au alergat, pedalat și celor care au participat la zonele interactive din parcul Zăvoi. Sunt cu atât mai mulțumit cu cât mesajul nostru de responsabilitate pentru natură este împărtășit de peste 150 dintre prietenii Maratonului care au semnat Jurământul pentru Pământ pe Sportivi pentru natură. Ne revedem la anul!”, a transmis Ondrej Safar, CEO CEZ România și participant la ambele curse ale Maratonului Olteniei, respectiv MTB 33 km și Trail Running 12 km.

#energiepentrubine dăruită copiilor din comunitatea vâlceană

Copiii au fost beneficiarii ediției a-11-a a Maratonului Olteniei. Ca după fiecare ediție, CEZ România donează și dublează taxele de înscriere ale celor 875 de concurenți. Suma totală donată va fi împărțită uniform între cele 3 cauze:

       13.350 euro către Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea pentru dotarea cu echipamente medicale a secției de Maternitate a spitalului;

       13.350 euro către Fundația Comunitară Vâlcea pentru implementarea activităților educaționale din cadrul inițiativei Fondul Științescu, care vizează copii și tineri cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani;

       13.350 euro către Asociația AVA Râmnicu Vâlcea pentru sprijinirea misiunii de a crea medii de socializare autentice pentru copii cu dizabilități și nevoi speciale.

Cine a format comunitatea Maratonului Olteniei anul acesta?

La cursele de MTB și Trail Running s-au înscris și achitat taxa 875 de concurenți:

       MTB: 150 la proba de 22 km si 102 la cea de 33 de km;

       Trail Running: 347 la cursa de 12 km si 174 la cea de 22 de km;

       Maratonul Virtual: 102 înscriși.

Acestora li se adaugă 170 de copii cu vârste între 4 și 13 ani care au alergat în cursele dedicate lor din parcul Zăvoi, duminică, 27 august.

Atmosfera a fost susținută de 100 de voluntari cu multă #energie care s-au asigurat că atât concurenții, cât și susținătorii acestora, dar și vizitatorii parcului Zăvoi vor avea cele mai frumoase amintiri de la #MO2023.

Cea de-a 11-a ediție a Maratonului Olteniei a fost organizată de CEZ cu sprijinul SmartAtletic, al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea și al Consiliului Județean Vâlcea, cărora li se alătură partenerii: Adrem Invest – în calitate de ”Premium Sponsor”, CEZ Vânzare, Comranado, Electroalfa și Forest Grup în calitate de ”Friend Sponsor”, RC Europe, ELCO TÎRGU JIU, IMSATIE, Nova Oaș, Energobit, Banca Comercială Română (BCR) și NISEMPRA ELECTRO SRL – în calitate de ”Proud Sponsor”, Băneasa, Ciga Energy, Cosmic Electric Power, Elco Power Muntenia, Energotech, Gold Nutrition, Heineken, Hervis Sports, Inform Lykos, Karcher, NIBACO, Ralicli SRL, Toyota Nurvil, Unicredit Bank, Venturo Investments și Sloop în calitate de ”Official Supplier”, Clubul Sportiv de Tineret Lykaios, Clubul Sportiv Montan Buridava și Asociația Sportivă Wildsport în calitate de parteneri de implementare, Adevărul Realitatea.net și Antena 3 Vâlcea în calitate de parteneri media.

Amintirile foto/ video ale #MO2023 pot fi accesate pe https://maratonulolteniei.ro/foto/, dar și în aplicația mobilă care poate fi descărcată din Google Play – http://bit.ly/2MD9S2B sau App Store – https://apple.co/2M0FQq4.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *