Maratonul Olteniei 2023 dedică copiilor toate fondurile strânse din taxele de înscriere

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Maratonul Olteniei 2023 dedică copiilor toate fondurile strânse din taxele de înscriere

Maratonul Olteniei 2023 dedică copiilor toate fondurile strânse din taxele de înscriere și anunță cele 3 cauze sociale de anul acesta: Secția de Maternitate a Spitalului Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea, Fondul Științescu al Fundației Comunitare Vâlcea și Asociația AVA din Râmnicu Vâlcea.

Concurenții sunt cei care vor alege câtă #energiepentrubine va fi dăruită, iar CEZ va dubla valoarea taxelor de înscriere, ca de fiecare dată.

Maratonul Olteniei 2023, eveniment organizat de CEZ România, în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, se va desfășura în perioada 26-27 august 2023. Înscrierile la MO2023 sunt încă deschise pe www.maratonulolteniei.ro, pentru probele de concurs deja consacrate:

  • Cursele MTB: 22 km și 33 km;
  • Cursele Trail Run: 12 km și 22 km.

Cum dăruiești #energiepentrubine practicând sportul favorit?

Pasul 1: Te înscrii la Maratonul Olteniei accesând https://maratonulolteniei.ro/inscriere/

Pasul 2: După completarea datelor personale și plata taxei de participare, devii automat autor de fapte bune.

Anul acesta, toți concurenții vor dărui #energiepentrubine către 3 cauze sociale:

  • dotarea Secției de Maternitate a Spitalului Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea cu echipamente medicale;
  • împreună cu Fundația Comunitară Vâlcea, prin Fondul Științescu, vor fi implementate proiecte educaționale creative, bazate pe aplicații practice, cu scopul de a insufla pasiunea pentru știință copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani. Copiii vor descoperi miracolele naturii, vor arunca o privire în viitor și vor învăța mai ușor științele exacte, dezvoltându-şi abilităţile necesare generaţiei de inovatori ai secolului XXI;
  • Asociația AVA Râmnicu Vâlcea care derulează activități de pregătire intermediară pentru abordarea unui sport pentru copiii cu dizabilități, într-un context de socializare autentic pentru copii. Mai multe detalii sunt disponibile aici: https://asociatia-ava.ro/

Pasul 3: Bucură-te de sport în aer liber, în cursele virtuale sau la cele fizice de la Râmnicu Vâlcea. Acolo îi așteptăm pe toți iubitorii de sport să fim împreună, 1 cu sportul, 1 cu natura și 1 cu comunitatea.

Noutăți despre Maratonul Olteniei 2023, dar și recomandări pentru participanți și experiențe din anii anteriori pot fi descoperite pe pagina de Facebook.

Informațiile utile de la Maratonului Olteniei sunt disponibile și în aplicația mobilă. De la notificări, detalii despre curse și până la prezentarea cauzelor sociale, toate vor fi distribuite în aplicație. Aceasta poate fi descărcată din Google Play –  sau App Store – https://apple.co/2M0FQq4.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *