Maratonul Olteniei 2023 este SOLD OUT!

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Maratonul Olteniei 2023 este SOLD OUT!

“Suntem în pragul unei noi ediții a Maratonului Olteniei și simțim deja adrenalina revederii cu sportivi amatori și de performanță, dar mai ales cu oameni pasionați de sport, responsabili față de natură și cu multă #energiepentrubine de oferit. Comunitatea locală, mai exact copiii din comunitatea vâlceană sunt beneficiarii acestei ediții #MO și ne bucurăm să-i susținem, sprijinind sistemul medical, dar și inițiative educaționale”, a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ România.

Maratonul Olteniei 2023, eveniment organizat de CEZ România, se va derula în perioada 26-27 august 2023, în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, unde concurenții vor lua startul în probele de concurs deja consacrate:

       Cursele MTB: 22 km și 33 km;

       Cursele Trail Run: 12 km și 22 km.

Și cei mici se vor bucura de curse dedicate de alergare, care vor avea loc în ziua de duminică, în interiorul parcului Zăvoi.

Localnicii, susținătorii și cei care au drum prin Râmnicu Vâlcea sunt invitați să viziteze parcul Zăvoi pe parcursul celor 2 zile de concurs. Aleile parcului vor răsuna de voie bune, muzică, activități dedicate și multă distracție.

Conform tradiției, CEZ România va dubla contravaloarea taxelor de înscriere, care vor fi donate către:

       dotarea Secției de Maternitate a Spitalului Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea cu echipamente medicale;

       Fundația Comunitară Vâlcea, care va implementa prin Fondul Științescu, proiecte educaționale creative, bazate pe aplicații practice, cu scopul de a insufla pasiunea pentru știință copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani. Copiii vor descoperi miracolele naturii, vor arunca o privire în viitor și vor învăța mai ușor științele exacte, dezvoltându-şi abilităţile necesare generaţiei de inovatori ai secolului XXI;

       Asociația AVA Râmnicu Vâlcea care derulează activități de pregătire intermediară pentru abordarea unui sport pentru copiii cu dizabilități, într-un context de socializare autentic pentru copii. Mai multe detalii sunt disponibile aici: https://asociatia-ava.ro/

Noutăți despre Maratonul Olteniei 2023, dar și recomandări pentru participanți și experiențe din anii anteriori pot fi descoperite pe pagina de Facebook a evenimentului, dar și în aplicația mobilă care poate fi descărcată din Google Play – http://bit.ly/2MD9S2B sau App Store – https://apple.co/2M0FQq4.

Cea de-a 11-a ediție a Maratonului Olteniei este organizată de CEZ cu sprijinul SmartAtletic, al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea și al Consiliului Județean Vâlcea, cărora li se alătură partenerii: Adrem Invest – în calitate de ”Premium Sponsor”, CEZ Vânzare, Comranado, Electroalfa și Forest Grup în calitate de ”Friend Sponsor”, RC Europe, ELCO TÎRGU JIU, IMSATIE, Nova Oaș, Energobit, Banca Comercială Română (BCR) și NISEMPRA ELECTRO SRL – în calitate de ”Proud Sponsor”, Băneasa, Ciga Energy, Cosmic Electric Power, Elco Power Muntenia, Energotech, Gold Nutrition, Heineken, Hervis Sports, Inform Lykos, Karcher, NIBACO, Ralicli SRL, Toyota Nurvil, Unicredit Bank, Venturo Investments și Sloop în calitate de ”Official Supplier”, Clubul Sportiv de Tineret Lykaios, Clubul Sportiv Montan Buridava și Asociația Sportivă Wildsport în calitate de parteneri de implementare, Adevărul și Realitatea.net în calitate de parteneri media.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *