CEZ Romania vă invită la Maratonul Virtual 20.20: Înscrie-te și dăruiește pentru fapte bune. 260 concurenți au luat startul

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic CEZ Romania vă invită la Maratonul Virtual 20.20: Înscrie-te și dăruiește pentru fapte bune. 260 concurenți au luat startul

Maratonul Virtual 20.20, powered by CEZ Romania: 260 de concurenți au luat deja startul în cele 6 probe de concurs ale. Au mai rămas doar 4 zile în care vă puteți înscrie și dărui #energiepentrubine.

Așadar, înscrierile la Maratonul Virtual 20.20 continuă până pe 30 august inclusiv, la probele deja consacrate ale concursului precum și la proba în scaune cu rotile. Bucurați-vă de sport în aer liber, pe traseul preferat și alegeți una dintre cele 3 cauze sociale către care să direcționati taxa de înscriere!, este îndemnul organizatorilor.

Într-un mediu sigur pentru fapte bune, Maratonul Virtual 20.20 a invitat la o edițe diferită iubitorii de alergare și MTB. Startul înscrierilor  s-a dat pe 10 august.

Cursa MTB Cross Country, cu doua variante de traseu: scurt, de 33 km si lung, de 51 km.

Cursa Trail Run, cu doua variante de traseu: crosul de 10,5 km si semimaratonul de 21,5 km.

Cursa de maraton pe o distanta de 42 de km.

Cursa in scaune cu rotile.

Inscrie-te accesand link-ul www.maratonulolteniei.ro/inscriere/ si daruieste energie pentru bine catre unul dintre cele 3 proiecte care raspund nevoilor comunitatii valcene, sustinute de editia MO de anul acesta:

Fundatia Alex Tache, care prin proiectul Casa NEST, construieste in comuna Galicea, judetul Valcea o casa de tip familial pentru 12 copii abandonati.

Fundatia Regala Margareta a Romaniei cu initiativa Telefonul Varstnicului, o linie telefonica gratuita, nationala, lansata in sprijinul seniorilor. Proiectul are ca scop cresterea calitatii vietii si a participarii sociale in randul varstnicilor.

Asociatia Vatra cu Idei si al sau proiect „Padurea care vindeca” care isi propune amenajarea unui spatiu in padure pentru realizarea unor ateliere de educatie silvica pentru copiii din gradinite si scoli gimnaziale, din comunele de pe Valea Topologului – Galicea, Milcoiu, Francesti, Pietrari si municipiul Ramnicu Valcea.

Noul format al Maratonului Olteniei este organizat cu sprijinul HyperSport si SmartAtletic, alaturi de parteneri de renume precum Ministerul Tineretului si Sportului, Adrem, RC Europe, ALM Power si ELCO Tg-Jiu in calitate de #Teampower si cu sustinerea Ciga Energy, Inform Lykos si Comranado, dar si cu sprijinul Primariei Municipiului Ramnicu Valcea (partener local) si al autoritatilor judetene.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *