Nuclearelectrica le cere acționarilor să-și exercite dreptul de vot prin corespondență pentru AGA din 30 martie. Măsură de protecție în contextul răspândirii coronavirului

Publicat pe Categorii Business, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal Nuclearelectrica le cere acționarilor să-și exercite dreptul de vot prin corespondență pentru AGA din 30 martie. Măsură de protecție în contextul răspândirii coronavirului

Nuclearelectrica își protejează acționarii și în contextul răspândirii coronavirului și măsurilor preventive dispuse de Guvern, reiterează importanța utilizării cu prioritate a exercitării dreptului de vot prin corespondență în cazul Adunărilor Generale ale Acționarilor ca măsură preventivă de protecție.

SNN a convocat Adunarea Generala a Acționarilor pentru data de 30.03.2020, urmând să se convoace  AGA pentru luna aprilie în vederea aprobării situațiilor financiare anuale 2019.

Ce implică votul prin corespondență

Acționarii SNN au posibilitatea de a vota prin corespondență, înainte de AGEA, prin utilizarea formularului de buletin de vot, postat pe website-ul societății (www.nuclearelectrica.ro), ce va fi actualizat dacă se vor adauga noi puncte pe ordinea de zi a AGEA.

Buletinele de vot pot fi transmise către Registratura SNN prin orice formă de curierat cu confirmare de primire sau prin email cu semnatura electronica extinsa încorporată conform Legii nr.  455/2001 privind semnatura electronica. Pentru ședința AGA din 30 martie, buletine de vot pot fi transmise până la data de 27 martie.

Nuclearelectrica informează acționarii și investitorii că a elaborat si implementat un Plan de Continuitate a activităților în cazul unei epidemii

Totodată, Nuclearelectrica informează acționarii și investitorii că a elaborat si implementat un Plan de Continuitate a activităților în cazul unei epidemii și a format un Grup de lucru intern care elaborează, coordonează și implementează măsurile de prevenire și planifică măsuri de protective în funcție de posibila evoluție a situației. Planul a fost conceput pentru aplicare graduală, de la măsuri preventive de igienă până la măsuri de izolare a personalului esențial, iar în prezent este aplicat integral în așa fel încât să se reducă la minim riscul de contaminare cu coronavirus pentru personal și să asigure în permanență activitățile esențiale de operare și producție, se precizează în informarea SNN transmisă BVB.

Pentru asigurarea personalului esențial în vederea operării în siguranță a instalației, SNN/CNE a inițiat din data de 15.03.2020 implementarea izolării personalului esențial în conformitate cu Hotărârea CNSSU nr. 9/14.03.2020.

În prezent, toate activitățile SNN se desfășoară în parametri normali, comunică reprezentanții comapniei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *