Măsuri de optimizare a activității: Transgaz și CE Oltenia desființează sedii secundare

Publicat pe Categorii Business, Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Măsuri de optimizare a activității: Transgaz și CE Oltenia desființează sedii secundare

Șefii Transgaz au decis să desființeze 7 sedii secundare și cer aprobarea acționarilor. Pentru desfășurarea în condiții optime a activităților Expoloatărilor Teritoriale Craiova, Constanța, Cluj și București, conducerea companiei a considerat necesar desființarea unor sectoare din cadrul acestora.

structura organizatoricaa

Ca urmare, se propune aprobării AGEA desființarea sediilor secundare fără personalitate juridică, și anume: Sector Govora, Hurezani și Turnu Măgurele din cadrul Exploatării Teritoriale Craiova, ca urmare a preluării activității desfășurate în cadrul altor sectoare. Vor fi desființate și sediile din sectoarele: Năvodari și Stația de Măsurare Gaze Import Isaccea II din cadrul Exploatării Constanța; Satu Mare din Exploatarea Cluj; București Vest din cadrul Exploatării Teritoriale București.

Strategia de administrare a Transgaz în perioada 2013 – 2017 se axează pe eficacitate operațională, optimizarea performanțelor și dezvoltare durabilă , se precizează într-o  notă a  companiei. În structura sa, Transgaz are exploatări teritoriale, care sunt unități operative, organizate teritorial care asigură ansamblul de activități necesare funcționării obiectivelor SNT și auxiliare din zona pe care o administrează. Acestea au în componență un anumit număr de sectoare. În urma analizei efectuate de conducerea societății și a Exploatărilor teritoriale asupra modului în care se desfășoară în prezent activitatea sectoarelor, s-a constatat că pentru optimizarea activității, îndeplinirea sarcinilor și luarea de decizii în modul cel mai eficient și eficace posibil, este necesară o redistribuire atât a personalului și obiectivelor în cadrul unora dintre aceste sectoare, se menționează în același document.

O nouă structură organizatorică la CE Oltenia

La CE Oltenia, Directoratul a aprobat o nouă structură organizatorică a societății, fapt ce a condus la necesitatea închiderii și/sau deschiderii de sedii secundare. Ca urmare, șefii companiei cer aprobarea acționarilor pentru închiderea: a Sucursalelor Divizia Minieră Tg. Jiu și Electrocentrale Craiova; a Unității Miniere de la Cariera Berbești; a Unității Miniere de Cariera Roșia, Rovinari; Unității Miniere de Cariera Berbești , plus punctele de lucru Sector Alunu și Exploatarea Livrari CFU Motru.

Totodată, se vor deschide Sucursalele Miniere Motru-Jilț și Roșia – Rovinari, plus punctul de lucru cu denumirea Divizia Minieră din Târgu Jiu.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *