MEEMA, Programul Start–up Nation 2018: Termenul de depunere a acordurilor de finanțare, prelungit până la finele anului

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic MEEMA, Programul Start–up Nation 2018: Termenul de depunere a acordurilor de finanțare, prelungit până la finele anului

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri anunță prelungirea perioadei de depunere pentru toate cererile de plată/rambursare aferente acordurilor de finanțare din cadrul Programului Start–up Nation 2018, până la data de 31 decembrie 2020.

Criza sanitară globală provocată de răspândirea SARS-CoV-2 a generat și pentru antreprenorii din programul Start-up Nation dificultăți în implementarea planurilor de afaceri, blocarea activității întreprinderilor prin nerealizarea integrală a achizițiilor, dar și întârzieri în efectuarea cheltuielilor și depunerea cererilor de eliberare a ajutorului de minimis, se specifică în anunțul MEEMA.

Ordinul nr. 2654/10.08.2020 privind prorogarea termenului pentru depunerea tuturor cererilor de plată/rambursare, aferente Schemei de ajutor de minimis din cadrul Programului Start–up Nation 2018, până la data de 31 decembrie 2020  afost publicat  în Monitorul Oficial nr. 721/11 august 2020.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.