Mega Image angajează Responsabil Energie Electrică, care să reducă costurile cu energia în magazinele din București

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Energie Electrica si termica Mega Image angajează Responsabil Energie Electrică, care să reducă costurile cu energia în magazinele din București
  • Furnizorul de energie pentru Mega Image, care deține o rețea națională de peste 650 de magazine, este Getica 95, ce aparține lui Viorel Tudose (asociat unic și administrator)

Mega Image, unul din cei mai puternici jucatori din retail, angajează Responsabil Energie Electrică pentru magazinele din București.  

Pentru Departamentul Tehnic, divizia Utilități, căutăm o persoană care sa ocupe rolul de Responsabil energie electrică, care să gestioneze serviciile de energie electrică din cadrul magazinelor Mega Image, se specifică în anunțul Mega Image.

Candidatul pentru această poziție trebuie să fie absolvent de studii universitare de profil, să aibă capacitate de gestionare proiecte, resurse (materiale si umane) și o buna relaționare cu autoritățile în domeniu, cu distribuitorul și furnizorul de energie electrică. Se dorește ca acesta să fie orientat pe reducerea costurilor de execuție a noilor branșamente, precum și a costurilor cu energia electrică consumată de magazine. Totodată, să aibă capacitatea de a înțelege corect fluxul lucrărilor specific și de a anticipa termene și costuri.

Furnizorul de energie pentru Mega Image, care deține o rețea națională de peste 650 de magazine, este Getica 95, ce aparține lui Viorel Tudose, asociat unic și administrator.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.