Lider pe piața de energie. MET România Energy, locul I în „Topul Național al Firmelor”

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Lider pe piața de energie. MET România Energy, locul I în „Topul Național al Firmelor”

MET România Energy, companie membră a grupului MET, a primit  Premiul Național pentru Întreprinderi Mijlocii, la cea de-a XXVI-a ediție a „Topului Național al Firmelor”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR). MET România Energy a fost premiată pentru performanța excepțională în activitatea de comercializare a energiei electrice. La Gala de decernare a premiilor au participat Președintele României,  Klaus Iohannis, și  Prim-ministrul României, Ludovic Orban.

Petre Stroe, CEO MET România Energy, a declarat: “Suntem foarte onorați că, și prin acest premiu, se recunosc rezultatele muncii unei echipe de profesioniști. Este pentru al doilea an consecutiv când MET România Energy, parte a Grupului MET, câștigă premiul care o poziționează în topul furnizorilor de energie electrică. Această nouă recunoaștere denotă continuitate în aplicarea cu succes a modelului nostru de business. Se confirmă astfel, încă o dată, că MET România Energy este un furnizor de top, un partener de încredere pentru clienții și partenerii săi și nu numai. MET România Energy va continua să facă performanță pentru a avea succes pe piața românească, contribuind, astfel, la îndeplinirea obiectivului stabilit de Grupul MET, de a deveni lider pe piața europeană de energie”.

MET România Energy, filială locală  a Grupului MET, este unul dintre cei mai importanți furnizori privați de energie, printre puținii cu o cotă de piață în creștere pe piața locală. Cu aproximativ 9% cotă de piață pe piața angro a energiei electrice, cât și pe cea de gaze natural, MET România Energy este în topul furniozrilor din țară. În prezent, compania livrează circa 7.000.000 MWh pe an de energie electrică și gaze naturale către 2.600 de clienți, în 5.100 locuri de consum. Cu o echipă tânără, dar experimentată, MET România Energy a devenit și una dintre cele mai importante companii interne care și-au asumat responsabilitatea de echilibrare pe piața de energie electrică (PRE).


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *