Meyer: Există un mare interes pentru acțiunile deținute de Fondul Proprietatea la Hidroelectrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Meyer: Există un mare interes pentru acțiunile deținute de Fondul Proprietatea la Hidroelectrica

Fondul Proprietatea discută despre vânzarea acţiunilor deţinute la Hidroelectrica cu mai multe părţi interesate din zone destul de ample, a declarat, marţi, Johan Meyer, CEO al Franklin Templeton Investment Management Ltd UK, Sucursala Bucureşti, scrie Agerpres.

“Discutăm proiectul pe care îl avem cu mai multe părţi interesate din zone destul de ample. Nu suntem în punctul în care este necesar să facem un anunţ, dar este un proces care este în curs. Există în mod clar un mare interes. Pentru că, după cum am menţionat la Adunarea Generală a Acţionarilor, nu doar că reprezintă bijuteriile coroanei pentru Fondul Proprietatea, ci şi pentru România. Şi în zilele noastre, când energia verde este atât de discutată şi atât de relevantă pentru modul de producere şi de consum al energiei în viitor, o societate ca Hidroelectrica, cu 100% generare de putere hidro, este un activ extrem de valoros şi vrem să ne asigurăm că acest lucru se reflectă în discuţiile pe care le avem cu orice părţi interesate”, a spus Johan Meyer, citat de Agerpres.

Citește mai mult pe Agerpres


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *