Record:14 candidați pe loc pentru Consiliul de Supraveghere Hidroelectrica

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Record:14 candidați pe loc pentru Consiliul de Supraveghere Hidroelectrica

Competiție acerbă pentru Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica. Ministerul Energiei a anunțat că un număr de 84 de candidați au aplicat pentru cele șase poziții de membru în Consiliu până la finalul perioadei-limită de depunere a dosarelor, 20 octombrie 2016.

hidroelctrica

„Avem 14 candidați pe loc pentru Consiliul de Supraveghere de la Hidroelectrica. 84 de specialiști s-au înscris la selecția organizată de Ministerul Energiei și vreau să le mulțumesc. Nimic nu poate fi schimbat fără hotărârea de a te lupta cu sistemul și cutumele lui. Ni s-a reproșat mereu că nu am schimbat oameni mai repede și mai brutal, dar o astfel de practică ar fi fost atât ilegală, cât mai ales lipsită de profesionalismul necesar. Faptul că avem 84 de candidați pentru Consiliul de Supraveghere de  la Hidroelectrica este un semn de speranță și o dovadă că în viitorul apropiat, influența nefastă a unor oameni care nu au făcut altceva decât să tragă sforile este pe sfarșite”, a declarat ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

În urma procesului de selecţie, desemnarea membrilor în Consiliul de Supraveghere se face de către Adunarea Generală a Acţionarilor Societăţii, la propunerea acționarilor. Hidroelectrica este cea de-a patra companie pentru care Ministerul Energiei a asigurat concursuri de recrutare în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. Până acum au fost selectate Consilii de Supraveghere sau de Adminstrație pentru Complexul Energetic Oltenia, Societatea de Administrare a Participaţiilor în Energie S.A și S.C. Oil Terminal SA.

La sfârșitul anului 2015, Hidroelectrica a înregistrat o cifră de afaceri de 3.183.339.739 lei; numărul mediu de salariați era de 3.448 persoane, iar energia totală produsă a fost de 15.839.626 MWh/an.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *