Ministerul Energiei a finalizat analiza celor 2536 dosare din programul Electric – Up. Urmează transmiterea și evaluarea proiectelor tehnice

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministerul Energiei a finalizat analiza celor 2536 dosare din programul Electric – Up. Urmează transmiterea și evaluarea proiectelor tehnice

Ministerul Energiei anunță finalizarea analizei celor 2536 de dosare înscrise în cadrul programului de finanțare ELECTRIC-UP. Totodată, au fost transmise și notificări în vederea clarificării dosarelor incomplete, se precizează într-un comunicat.

Următoarea etapă constă în transmiterea și evaluarea proiectelor tehnice. În acest sens, cei care au aplicat trebuie să verifice periodic conturile de utilizator, să se conformeze mesajelor primite și să răspundă în termenele prevăzute de ghidul programului de finanțare, transmit reprezentanții ministerului.

Toate etapele menționate constituie procesul de evaluare al programului ELECTRIC-UP, conform ghidului de finanțare. Ministerul Energiei, prin Direcția Eficienţă Energetică, anunță că va veni în intâmpinarea solicitărilor celor care au depus pentru a finaliza cu succes aplicațiile.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.