Ministerul Energiei caută să angajeze 20 de șefi serviciu și consilieri. Concursurile de recrutare se desfășoară în perioada 8 -18 aprilie

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic, Info, Info Consumatori, Semnal
Prima Pagina Energie Electrica si termica Ministerul Energiei caută să angajeze 20 de șefi serviciu și consilieri. Concursurile de recrutare se desfășoară în perioada 8 -18 aprilie

Ministerul Energiei​ are nevoie de 20 de specialiști și face angajări. În luna aprilie sunt anunțate 7 concursuri de recrutare în vederea ocupării unor posturi vacante, pe perioadă nedeterminată.

Pe site-ul ministerului sunt publicate anunțurile de recrutare pentru ocuparea unor funcții publice de conducere și de execuție vacante în cadrul a 5 Direcții.

Conform anunțurilor, se recrutează 4 Șefi Serviciu și 6 consilieri clasa I în Direcția Generală Ajutor de Stat și Fonduri Europene, 4 consilieri care să lucreze în cadrul Direcției Eficiență Energetică, 2 consilieri pentru Direcția Generală Piețe de Electricitate și Gaze Naturale, 2 consilieri și un șef serviciu în Direcția Generală Juridice și Relații Internaționale și un consilier clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.

Concursurile de recrutare se desfășoară în perioada 8 -18 aprilie.

După depunerea dosarelor, se verifică eligibilitatea candidaţilor. Concursul constă într-o probă scrisă, ce presupune redactarea unei lucrări şi/sau  rezolvarea unor teste-grilă, și un interviu, în cadrul căruia se testează abilităţile, aptitudinile şi motivaţia candidaţilor.

Candidații trebuie să îndeplinească condiţiile de ocupare a unei funcţii publice prevăzute de art.465 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Mai multe informații despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să lucreze în Ministerul Energiei, găsiți pe site-ul ministerului, la următorul link: https://energie.gov.ro/category/cariere-concursuri/


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *