Ministerul Energiei: Directorat complet la CE Oltenia, în max. 2 săptămâni

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministerul Energiei: Directorat complet la CE Oltenia, în max. 2 săptămâni

Consiliul de Supraveghere a reluat procedurile de completare și definitivare a Directoratului Complexului Energetic Oltenia, acestea urmând să se finalizeze în maximum 2 săptămâni, se precizează într-un document al Ministerului Energiei. Mai este necesară numirea definitivă a doi directori – pentru divizia de energie și pentru serviciile suport, selectați conform OUG 109. Directoratul companiei este asigurat, în prezent, de: Ilie Ionel, Ciobotărică Ion Laurențiu, Antonie Daniel, Bălăcescu Ovidiu și Sorin Boza – membri.

CE-Oltenia-2Recent, a fost definitivată componența Consiliului de Supraveghere, în urma retragerii din funcție a doi membri. Din CS fac parte: Ghelasi Robert, Bobâlca Cornel, Codescu Dan, Marin Florin, Nichifor Catalin Mihai, Micu Mirela-Cristina și Cudric Valentin.

Potrivit răspunsului Ministerului Energiei, la solicitarea unui deputat, situația a doi membri din Directorat – Laurențiu Ciubotărică și Daniel Antonie – rămâne în soluționarea organelor specializate și a instanțelor de judecată, plecându-se de la principiul prezumției de nevinovăție. Dacă instanța va formula o sentință definitivă cu privire la comiterea unei/unor fapte penale, asupra lor se vor aplica prevederile legale de încetare a contractelor de mandat, precizează Ministerul Energiei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *