Ministerul Energiei: Directorat complet la CE Oltenia, în max. 2 săptămâni

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministerul Energiei: Directorat complet la CE Oltenia, în max. 2 săptămâni

Consiliul de Supraveghere a reluat procedurile de completare și definitivare a Directoratului Complexului Energetic Oltenia, acestea urmând să se finalizeze în maximum 2 săptămâni, se precizează într-un document al Ministerului Energiei. Mai este necesară numirea definitivă a doi directori – pentru divizia de energie și pentru serviciile suport, selectați conform OUG 109. Directoratul companiei este asigurat, în prezent, de: Ilie Ionel, Ciobotărică Ion Laurențiu, Antonie Daniel, Bălăcescu Ovidiu și Sorin Boza – membri.

CE-Oltenia-2Recent, a fost definitivată componența Consiliului de Supraveghere, în urma retragerii din funcție a doi membri. Din CS fac parte: Ghelasi Robert, Bobâlca Cornel, Codescu Dan, Marin Florin, Nichifor Catalin Mihai, Micu Mirela-Cristina și Cudric Valentin.

Potrivit răspunsului Ministerului Energiei, la solicitarea unui deputat, situația a doi membri din Directorat – Laurențiu Ciubotărică și Daniel Antonie – rămâne în soluționarea organelor specializate și a instanțelor de judecată, plecându-se de la principiul prezumției de nevinovăție. Dacă instanța va formula o sentință definitivă cu privire la comiterea unei/unor fapte penale, asupra lor se vor aplica prevederile legale de încetare a contractelor de mandat, precizează Ministerul Energiei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *