Ministerul Energiei: Informații utile pentru aplicanții la programul de finanțare ElectricUp

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministerul Energiei: Informații utile pentru aplicanții la programul de finanțare ElectricUp

Ministerul Energiei informează aplicanții la programul de finanțare ElectricUp că data închiderii etapei de înscriere in cadrul primei sesiuni este 3 februarie 2021.

Dosarele solicitanților urmează a fi analizate, iar eventuale documente de completare/actualizare/clarificare, după caz, vor fi comunicate aplicanților și încărcate de către aceștia prin intermediul platformei electronice ElectricUp, se precizează într-un comunicat al ministerului.

În această etapă se vor transmite, de asemenea, informațiile tehnice privind implementarea proiectului  pentru care se solicită finanțare, conform modelului de fișă de prezentare publicat pe pagina electronică a autorității cât și pe platforma informatică. Ulterior închiderii sesiunii de analiză, se va iniția etapa de semnare a contractului de finanțare.

Autoritatea va respecta graficul de implementare conform ghidului  de finanțare a programului ElectricUp.

În vederea unei bune implementări a programului ElectricUp, comunicarea informațiilor  actualizate privind calendarul desfășurării etapei de clarificare și calendarul revizuit în conformitate cu agenda Serviciului de Telecomunicații  Speciale (dezvoltator al platformei informatice) se va realiza prin accesarea link-ului energie.gov.ro/ElectricUp, se specifică în comunicat.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *