Ministerul Energiei recrutează Director General pentru Direcția Generală Politici Energetice și Green Deal și patru specialiști care să lucreze în Direcțiile de specialitate

Publicat pe Categorii Esential, Flux energetic, Info, Info Consumatori, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Ministerul Energiei recrutează Director General pentru Direcția Generală Politici Energetice și Green Deal și patru specialiști care să lucreze în Direcțiile de specialitate

Ministerul Energiei are nevoie de Specialiști și face angajări. Pe site-ul ministerului sunt publicate mai multe anunțuri de recrutare.

Se caută Director General pentru Direcția Generală Politici Energetice și Green Deal. Ministerul Energiei recrutează pe funcție publică de conducere vacantă, pe durată nedeterminată, cu durata normală a timpului de lucru de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână. Susținerea probei scrise este fixată pentru data de 14 decembrie. Cei interesați pot depune dosarele de înscriere la concurs până pe 29.11.2023, la sediul Ministerului Energiei din Str. Academiei nr. 39-41.

Candidații interesați de acest post trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, studii universitare de master absolvite cu diplomă în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 57 alin. (2) din Legea învăţământului superior nr. 199/2023, • vechime minimă în specialitatea studiilor 7 ani.

Tot în data de 14.12.2023 va fi  proba scrisă și apoi interviul în vederea ocupării pe durată nedeterminată a unui post vacant corespunzător funcției publice de execuție de consilier juridic clasa I, grad profesional asistent la Serviciul Avizare din cadrul Direcției Generale Juridice și Relații Instituționale, conform altui anunț al ministerului.

Reprezentanții ministerului recrutează și pentru patru posturi vacante corespunzătoare unor funcții publice de execuție din cadrul Direcției Generale Piețe de Electricitate și Gaze Naturale, Eficiență și Riscuri.

Pe 12 decembrie va fi concurs de recrutare în vederea ocupării pe durată nedeterminată a 2 posturi vacante corespunzătoare unor funcții publice de execuție din cadrul Direcției Generale Juridice și Relații Instituționale.

Alt concurs va avea loc în data de 06.12.2023  în vederea ocupării pe durată nedeterminată a trei posturi vacante corespunzătoare unor funcții publice de execuție din cadrul Direcției Antifraudă, Integritate și Inspecție – Serviciul Inspecție. Cu o zi înainte, pe  05.12.2023  va fi concursul în vederea ocupării pe durată nedeterminată a două posturi vacante corespunzătoare unor funcții publice de execuție din cadrul Direcției Generale Investiții, Achiziții Publice și Servicii Interne – Direcția Logistică, IT, Arhivă și Registratură.

Mâine, 28.11.2023, se desfășoară proba scrisă în vederea ocupării pe durată nedeterminată a 4 posturi vacante corespunzătoare unor funcții publice de execuție din cadrul Direcției Administrarea Participațiilor Statului în Energie.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *