Ministrul Economiei și oficiali ai BERD, discuții despre proiectul BRUA și FSDI

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministrul Economiei și oficiali ai BERD, discuții despre proiectul BRUA și FSDI

Ministerul Economiei va monitoriza în continuare proiectul Transgaz, companie din portofoliul său, pentru implementarea coridorului de transport al gazelor naturale – BRUA, a declarat ministrul Economiei, Mihai Fifor, la întâlnirea cu reprezentanți ai Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), care a avut loc ieri, 25 iulie, la sediul ministerului. Proiectul BRUA și Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții – FSDI sunt de interes pentru BERD.

Sursă foto: Ministerul Energiei

Potrivit unui comunicat al ministerului, BERD a subliniat în mai multe rânduri că este gata să ofere consultanță și finanțare pentru BRUA și pentru alte proiecte ale Ministerului Economiei și companiilor din portofoliu.

Ministrul Fifor l-a informat pe directorul BERD pentru România, Matteo Patrone, că proiectul de lege a FSDI a fost lecturat pentru primada data în prima ședință a actualului Guvern și Ministerul Finnațerlor a preluat gestionarea acestui proiect, care după ce va fi dezbătut de Executiv, va fi aprobat și trimis în Parlament.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *