Ministrul Energiei: Există practici comerciale incorecte la încheierea contractelor de energie. Continuă controalele

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministrul Energiei: Există practici comerciale incorecte la încheierea contractelor de energie. Continuă controalele

ANRE și ANPC continuă controalele la furnizorii de energie. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat, pe facebook, că ANRE şi ANPC au, în acest moment, controale în desfăşurare la furnizorii de energie, iar din datele parţiale reiese că există practici comerciale incorecte la încheierea contractelor de energie.

“Până acum, o primă etapă de controale a ANRE s-a soldat deja cu amenzi. ANPC, la rândul ei, efectuează controale, iar din datele parţiale pe care le am reiese că există practici comerciale incorecte la încheierea contractelor de energie, există clauze contractuale care pun consumatorul casnic pe poziţii de inferioritate în faţa furnizorului. ANPC este atentă şi va continua controalele pentru ca toţi furnizorii de energie să ştie că că aceste practici defavorabile consumatorilor nu pot continua şi nu vor fi tolerate”, a precizat ministrul Energiei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *