Ministrul Energiei face grup de lucru pentru CE Oltenia: E nevoie de reinventarea acestei companii de tradiție

Publicat pe Categorii Flux energetic, Minerit
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministrul Energiei face grup de lucru pentru CE Oltenia: E nevoie de reinventarea acestei companii de tradiție

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, anunță constituirea unui grup de lucru pentru CE Oltenia, în scopul identificării soluțiilor și colectării datelor cu ajutorul cărora va fi conceput planul de restructurare și calendarul de implementare a măsurilor necesare pentru modernizarea companiei.
Prima ședință de lucru este programată săptămâna viitoare.


“Nu e nevoie doar de un pansament, e nevoie de reinventarea acestei companii de tradiție. Am văzut la fața locului condițiile de lucru, dar și potențialul CEO: profesioniști adevărați, oameni muncitori, cu dragoste de România. Politica nu are ce căuta în acest proiect. E nevoie de toată lumea pentru a reuși împreună”, a precizat ministrul Energiei.
Toate ideile care pot ajuta acest proiect pot fi trimise la: office.cabinet@energie.gov.ro
Totodată, Sebastian Burduja anunță demararea unui set de soluții pentru deblocarea investițiilor în hidrocentrale, la care lucrează alături de un grup de experți juriști. Sunt vizate hidrocentrale aflate într-un stadiu avansat de finalizare (peste 90%) și pentru care se vor respecta toate standardele reale de mediu, fără a pune în pericol securitatea energetică a României.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *