Ministrul Energiei, la cea de-a X- a ediție a Kazenergy Eurasian Forum 2015

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministrul Energiei, la cea de-a X- a ediție a Kazenergy Eurasian Forum 2015

• Evenimentul include o discuție online cu liderii mondiali ai sectorului energie

andrei-gerea

O delegație a Ministerului Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri condusă de ministrul Andrei Gerea participă, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, la cea de-a X- a ediție a Kazenergy Eurasian Forum 2015, cu tema „Noi orizonturi ale energiei: perspectivele colaborării și investițiilor”, eveniment organizat la Astana – Republica Kazahstan.

Programul include și întâlniri bilaterale cu înalți demnitari și conduceri ale companiilor din domeniul energetic din Republica Kazahstan: secretarul adjunct al energiei SUA, ministrul Energiei din Kazahstan, prim- adjunctul ministrului pentru Afaceri Externe din Kazahstan, președintele și vicepreședintele KazMunayGas și președintele Kazatomprom.

Discuțiile din cadrul forumului vor avea loc la Palatul Independenței. Temele care vor fi abordate sunt: „The World at Play 2015: New Normal for Energy Markets”, „Changes in the European energy dynamics and possible implications for Central Asia” și „Energy Resources in the Limelight of Geopolitical Relations”.

Evenimentul va include și o discuție online cu liderii mondiali ai sectorului energie, cu o largă expunere media, parteneri fiind Euronews, CNN, Financial Times și International New York Times.

Delegația din România a vizitat, duminică, lagărul de femei de la Aljir. Conform documentelor recuperate, aici au murit trei femei de naționalitate română.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *