Ministrul Energiei: Urmărim atent posibilul schimb de active între OMV Petrom şi Gazprom

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministrul Energiei: Urmărim atent posibilul schimb de active între OMV Petrom şi Gazprom

Ministrul Energiei a transmis că va urmări atent în perioada următoare subiectul referitor la posibilul schimb de active între companiile OMV Petrom şi Gazprom.

‘Am luat notă de comunicatul transmis de compania OMV pentru clarificarea aspectelor apărute în presă, în ultima perioadă. Vom urmări atent, în perioada următoare, cele prezentate în comunicat şi vom avea aceste teme pe agenda prioritară de discuţii cu compania mai sus menţionată. OMV Petrom este o companie de succes şi sunt convins că anul 2016 va însemna atingerea unor obiective importante pentru activitatea sa în România’, a declarat ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

‘Dialogăm constant cu toate societăţile care activează în domenii strategice ale energeticii româneşti, inclusiv pentru a clarifica informaţii sau presupuneri legate de activitatea acestora, în scopul de a îndeplini obiectivul nostru fundamental: respectarea şi protejarea intereselor României în orice situaţie’, a adăugat acesta.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *