Ministrul Virgil Popescu spune că nu cunoaște oferta Hidroelelectrica pentru clienții non-casnici. O știe doar pe cea pentru casnici!

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Ministrul Virgil Popescu spune că nu cunoaște oferta Hidroelelectrica pentru clienții non-casnici. O știe doar pe cea pentru casnici!

“Nu cunosc oferta Hidroelectricii, credeţi-mă. Nu cunosc oferta pentru clienţii noncasnici, dar ar trebui după conferinţă să mi-o arătaţi şi mie, să mi-o trimiteţi pe WhatsApp, să văd ca să pot să întreb. Chiar nu ştiu oferta Hidroelectricii. Ştiu oferta Hidroelectricii pentru consumatorul casnic, indiferent de consum, care este, cu tot cu TVA, de 68 de bani/MWh”,  a precizat ministrul Energiei, Virgil Popescu, după ședința de guvern.

Conform datelor de pe site-ul propriu, Hidroelectrica are o ofertă de 0,25 lei/kWh – energie activă – pentru populație, până la data de 31 martie.

Hidroelectrica, cel mai ieftin furnizor de energie pentru populație, are, din această lună, ofertă pentru pentru non-casnici mici la un preț final de 3.333 de lei/MWh, adică de peste cinci ori mai mare față de prețul cu care vinde la casnici, sesisează e-nergia.ro

Virgil Popescu este un ministru mulțumit de furnizorul său de energie și a făcut, în repetate rânduri, reclamă la TV companiei de stat pentru prețul este cel mai mic din piață, îndemnând românii să devină clienții Hidroelectrica.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *