MOL România a rebranduit benzinăriile ENI cu 5 milioane euro

Publicat pe Categorii Flux energetic, Investitii / Tranzactii
Prima Pagina Actual Flux energetic MOL România a rebranduit benzinăriile ENI cu 5 milioane euro

MOL România va finaliza rebrandingul benzinăriilor ENI în cursul acestei luni, în urma unei investiţii de circa 5 milioane euro.

„Dacă privim fuziunea din perspectiva clientului, acest lucru este deja în practică, iar din punct de vedere legal se va finaliza probabil anul viitor. Procesul de înlocuire a elementelor exterioare pentru benzinăriile achiziţionate a costat MOL România circa 5 milioane de euro. Acest proces se va încheia luna acesta”, a declarat Kinga Daradics, Country Chairman & CEO MOL România, potrivit Agerpres.

În toate benzinăriile preluate de la ENI au fost introduse carburanţii şi produsele pe care grupul MOL le vinde în România, pentru a uniformiza oferta.

Investiţii de 15 milioane euro în 2015

MOL România are planificate pentru acest an investiţii de peste 15 milioane de euro, cifră care nu include achiziţia benzinăriilor de la ENI.

„Investiţiile preconizate anul acesta sperăm să fie un pic mai mari de 15 milioane de euro. Acestea nu conţin nimic din ce înseamnă partea de valoare de tranzacţie cu ENI. Aceste investiţii pot să meargă în logistică, în proiecte pe linie business-to-business, pe linie de retail, pentru eficientizare”, a spus Kinga Daradics.

Reţeaua MOL România numără circa 200 de benzinării. Grupul MOL este prezent în România din 1995. În regiune, compania are operaţiuni de retail în 12 ţări unde operează aproape 2.000 de benzinării.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.