MOL România: Creştere cu 16% a vânzărilor de carburanţi

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic MOL România: Creştere cu 16% a vânzărilor de carburanţi

Vânzările de carburanţi înregistrate de MOL România, în primele nouă luni din 2015, au atins un volum de 433 kilotone (kt), în creştere cu 16% faţă de perioada similară din anul anterior, potrivit datelor companiei. În trimestrul al treilea, vânzările retail ale grupului MOL în România au crescut cu 21%.

‘În structura vânzărilor de carburanţi, motorina rămâne dominantă. Vânzările de motorină au urcat cu 14% în volum în primele nouă luni, la 309 kt, respectiv cu 19% în al treilea trimestru, la 118 kt. În ceea ce priveşte benzina, volumul vânzărilor a fost de 112 kt în perioada ianuarie – septembrie 2015, în urcare cu 17%, în timp ce volumele din trimestrul trei s-au situat la 43 kt, în creştere cu 23%’, se menţionează în comunicat.

Potrivit reprezentanților MOL România, creşterea volumelor de retail vândute de MOL România (inclusiv benzină, motorină, lubrifianţi şi GPL) a fost susţinută în principal de extinderea reţelei de benzinării.

Grupul MOL, prezent pe piaţa românească din 1995, şi-a extins reţeaua de benzinari la circa 200 de staţii la începutul acestui an.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *