Monsson Group a pariat pe extinderea activităţii în 20 de țări

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Monsson Group a pariat pe extinderea activităţii în 20 de țări

Urmare a stagnării industriei regenerabilelor în România, Monsson Group – unul dintre liderii pieței de energie regenerabilă din România – a decis să-şi extindă activitățile în 20 de țări, ajungând la circa 500 de angajați specializați, prezenți pe patru continente.

„Am luat decizia de a ne extinde foarte puternic la nivel internațional după ce industria regenerabilelor din România a stagnat. Lipsa de proiecte noi ne-a determinat să ne revizuim planurile de investiții și să ne reorientam destul de rapid. Procesul de extindere a fost susținut de know-how-ul grupului, întrucât ne-am dezvoltat suficient de mult și am fost implicați în proiecte majore de energie astfel încât să avem încredere că putem presta servicii la același nivel de calitate, oriunde în lume”, a declarat Sebastian Enache, director pentru dezvoltarea afacerii în cadrul Monsson Group.

Până în prezent, Monsson Group a investit în România peste 200 de milioane de euro, în construcția și operarea de parcuri eoliene și fotovoltaice. „Investiția în extinderea internațională ne-a costat destul de mult până acum, dar suntem pregătiți să continuăm acest proces având în vedere creșterea ofertei noastre de servicii și expansiunea piețelor externe”, a mai spus Sebastian Enache.

În prezent, Monsson Group desfășoară în prezent operațiuni în Europa, Africa de Sud, Orientul Mijlociu, Noua Zeelandă și Asia, trecând de la statutul de dezvoltator la cel de integrator de soluții energetice complexe, iar, în cele mai multe dintre cazuri, activitățile vizează realizarea de proiecte majore de desalinizare alimentate din surse regenerabile de energie.

Foto: sursa Monsson Group


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *