Moș Crăciun vine la 356 de elevi ai școlii Generale nr.2 ‘’Ana Colda’’ din Petrila, adus de RWEA și RenewAcad

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Moș Crăciun vine la 356 de elevi ai școlii Generale nr.2 ‘’Ana Colda’’ din Petrila, adus de RWEA și RenewAcad

Asociația Română pentru Energie Eoliană (RWEA) si RenewAcad își propun să aducă magia Craciunului în inimile a 356 de elevi ai școlii Generale nr.2 ‘’Ana Colda’’ din Petrila.

Reprezentanții RWEA și RenewAcad au pregătit cadouri pentru toți copiii din această școală și vor fi prezenți pentru a le dărui în data de 8.12.2021, ora 10.00, la Școala Generală nr. 2 din Petrila (Lonea), str. Republicii nr. 263.

RenewAcad are un cadou și pentru părinții acestor copii. Aceștia sunt invitați să se înscrie într-un program de formare profesională oferit gratuit care are ca scop pregătirea de tehnicieni, specialiști, pentru industria regenerabilelor, eoliene și fotovoltaice. Obiectivul propus este de a ajuta la îmbunătățirea calității vieții oamenilor din zonele miniere și proiectarea unui viitor mai sigur care să le ofere mai multe oportunități pe plan profesional. Cei care sunt interesați să afle mai multe detalii pot accesa pagina dedicată proiectului https://www.renewacad.eu/.

Membrii RWEA sunt companii de succes din țară și străinatate din tot lanțul de producere a energiei electrice, reunind operatori de parcuri eoliene, producatori de turbine și echipamente, dezvoltatori, firme de consultanță sau case de avocatură ( www.rwea.ro). RWEA inglobează o piață împortantă a angajatorilor din domeniul energiei regenerabile care este deschisă să primească angajați noi care au trecut prin pregătirea minimă necesară pentru a lucra în industrie, oferită de cursurile de formare profesională existente în cadrul proiectului RenewAcad.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *