Noi Speakeri confirmați la Conferința anuală InvesTenergy ”R-evoluție în energie. Decizii pentru viitor”, din data de 11 mai

Publicat pe Categorii Conferintele InvesTenergy, Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Noi Speakeri confirmați la Conferința anuală InvesTenergy ”R-evoluție în energie. Decizii pentru viitor”, din data de 11 mai

Autorități, parlamentari, reprezentanți ai celor mai importante companii energetice de stat și private, experți, avocați, bancheri, reprezentanți mass-media își dau întâlnire la Conferința anuală InvesTenergy, cu tema “R-evoluție în energie. Decizii pentru viitor”, organizată sub patronajul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE, din data de 11 mai, la Hotel Intercontinental.

 

Tema aleasă: „R-evoluție în energie. Decizii pentru viitor” se dovedește a fi de maxim interes, dovadă fiind numărul mare a Speakerilor deja confirmați, oameni cheie în domeniul energiei. Dl Doru Vișan, Secretar de Stat în Ministerul Energiei, Dl Ovidiu Agliceru, Președinte Directorat Hidroelectrica și Dna Irina Moinescu, Partener Țuca Zbârcea & Asociații se alătură celor 11 Speakeri ai Conferinței InvesTenergy,  care au răspuns invitației noastre de a participa la o dezbatere necesară, chiar revoluționară, motivată de nevoia acută de decizii asumate care să fie luate astăzi pentru a asigura viitorul energiei în România.

Secretarul de Stat- Dl Doru Vișan va deschide lucrările conferinței InvesTenergy, cu un mesaj din partea ministerului de resort cu privire la prezentul și viitorul energiei în România, deciziile necesare a fi luate pentru binele sectorului energetic.

Dl Ovidiu Agliceru a reușit împreună cu echipa de la Hidroelectrica obținerea unui profit record pentru companie – 1,5 miliarde lei în 2016. Rezultatele  obținute sunt ca urmare a unor decizii asumate.  Despre cum s-a făcut performanță, dar și ce trebuie realizat în continuare la Hidroelectrica, care sunt prioritățile, Dl Agliceru ne va spune la conferința din 11 mai.

Specializată în principal în gestionarea problemelor de drept specifice sectorului energetic, îndeosebi energie electrică, Irina Moinescu, Partener al Ţuca Zbârcea & Asociaţii, a răspuns invitației noastre și va puncta, din perspectivă juridică, provocările domeniului – cu numeroasele modificări legislative, necesitățile pieței de energie, proiecte de viitor, temerile și așteptările investitorilor.

Vă prezentăm Speakerii confirmați până la această dată  la Conferința InvesTenergy:

 • Dl Doru Vișan, Secretar de Stat Ministerul Energiei
 • Dl Iulian Iancu, Președintele Comisiei de Industrii și Servicii, Camera Deputaților
 • Dl Niculae Havrileț, Președinte Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE
 • Dl Victor Ionescu, Director General Operatorul Pieţei de Energie Electrică şi de Gaze Naturale din România – OPCOM
 • Dl Emil Calotă, Vicepreședinte Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE
 • Dna Corina Popescu, Membru Directorat Transelectrica, fost Secretar de Stat Ministerul Energiei
 • Dna Daniela Lulache, Director General Nuclearelectrica
 • Dl Ovidiu Agliceru, Președinte Directorat Hidroelectrica
 • Dna Doina Vornicu, COO & Membru al Directoratului CEZ România
 • Dl Ion Lungu, Președintele Asociației Furnizorilor de Energie Electrică din România – AFEER
 • Dl Cosmin Mitu, Director Divizia Operațiuni Romelectro
 • Dl  Martin Moise, Director General REPOM, Vicepreședinte PATRES
 • Dna Irina Moinescu, Partener Țuca Zbârcea & Asociații
 • Dl Gabriel Dumitrașcu, Expert Energie

Moderatorii Conferinței:

 • Dl Claudiu Butacu, Președinte Asociația Solar Decatlon București, fondator EFdeN
 • Dl Mihai Toader-Pasti, Director General EFdeN, cofondator EnergiaTa.org

Ca și în ediția precedentă a conferinței anuale InvesTenergy, contăm pe prezența a peste 100 de participanți  interesați și, totodată, preocupați de ce se întâmplă cu sectorul energetic. Pentru mai multe informații, consultați Site-ul  Conferinței InvesTenergy

Evenimentul se bucură de susținerea  Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE,  alăturându-se până la acest moment demersului nostru Speakeri, Sponsori și Parteneri, care dau plus valoare Conferinței. Adresăm mulțumiri Speakerilor și Partenerilor noștri confirmați la această dată, precum și celor care și-au manifestat interesul în vederea participării: Nuclearelectrica, Hidroelectrica, CEZ România, Romgaz, Romelectro, Enel, REPOM, Țuca Zbârcea & Asociații, Verbund, E-Distribuție. Apreciem totodată sprijinul AFEER, EFdeN, PATRES, ACUE,  IRE, FEL, Voitin, Govnet și Partenerilor media: Focus Energetic, Bursa, The Diplomat Bucharest, Energy Center, Energynomics.

Invitația noastră rămâne deschisă tuturor celor care  prețuiesc energia și cred în viitorul sectorului energetic din România. Vă așteptăm așadar la un eveniment, cu o tematică pe cât de interesantă, pe atât de generoasă.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.