Noi tentative de fraudă on-line în numele Hidroelectrica

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic, Info, Info Consumatori
Prima Pagina Energie Electrica si termica Noi tentative de fraudă on-line în numele Hidroelectrica

Hidroelectrica atrage atenția publicului cu privire la existența unor potențiale tentative de fraudare a micilor investitori în mediul online. Aceste încercări de fraudă se bazează pe promisiuni exagerate de câștiguri rezultate din tranzacționarea acțiunilor companiei pe diverse platforme.

Aceste site-uri conțin informații false de susținere și certificare atribuite în mod incorect Hidroelectrica sau autorităților. De asemenea, site-urile web implicate în aceste acțiuni utilizează fără permisiune imaginea Hidroelectrica, a reprezentanților săi sau a unor persoane publice, și creează simulări ale paginii oficiale a companiei.

Pentru a evita să cădeți victimă unor astfel de tentative de fraudă, Hidroelectrica recomandă următoarele:

1. Verificați Site-ul Oficial: Hidroelectrica operează un singur site oficial, și anume www.hidroelectrica.ro. Toate informațiile oficiale, comunicatele de presă și actualizările privind acțiunile societății pot fi găsite pe acest site. Nu luați în considerare surse neoficiale.

2. Declarațiile Reprezentanților: Reprezentanții societății noastre nu au încurajat și nu încurajează prin declarații publice utilizarea uneia sau a altei platforme de tranzacționare. Nu vă lăsați influențați de citate sau declarații atribuite acestora în mod neadevărat.

3. Verificați Sursele Oficiale: Înainte de a lua o decizie cu privire la investițiile în acțiuni Hidroelectrica, consultați surse oficiale de informare. De exemplu, Ghidul de a deveni investitor la Bursa de Valori București este disponibil pe pagina de internet a Bursei de Valori București, la adresa: Ghidul Investitorului la BVB.

4. Prudență în Decizii: Dacă posibilele câștiguri promise de reclamele apărute online par nejustificat de avantajoase, este foarte posibil să aveți de-a face cu o tentativă de fraudă. Vă recomandăm să manifestați prudență și să evitați interacțiunea cu astfel de site-uri.

5. Atenție la Apeluri și E-mailuri Suspecte: Dacă primiți apeluri telefonice sau e-mailuri pe care le considerați suspecte, nu răspundeți solicitărilor de a investi și evitați să faceți clic pe link-uri sau să deschideți fișiere atașate.

6. Protejați Informațiile Personale: Nu transferați niciodată bani fără a ști cine îi va primi, și nu dezvăluiți informații precum numărul contului bancar, datele de pe actul de identitate sau orice alte date personale către surse necunoscute.

7. Raportați Tentativele de Fraudă: Dacă vă confruntați cu tentative de fraudă sau activități suspecte, vă îndemnăm să raportați imediat aceste situații autorităților competente și poliției.

Hidroelectrica ia măsuri pentru a proteja interesele investitorilor și publicului larg și colaborează cu autoritățile pentru investigarea și contracararea oricăror acțiuni ilegale care afectează numele și imaginea companiei. Siguranța și securitatea investitorilor și a partenerilor noștri sunt prioritare pentru noi.

Pentru informații actualizate și comunicate oficiale, accesați site-ul oficial, www.hidroelectrica.ro.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *