Nou președinte la Consiliul de Administrație Oil Terminal

Publicat pe Categorii Actual, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Nou președinte la Consiliul de Administrație Oil Terminal

Societatea Oil Terminal, cel mai mare operator în vehicularea produselor petroliere la Marea Neagră,  și-a informat acționarii că în cadrul ședinței Consiliului de Administrație din 17.07.2017, administratorii societății au ales în calitate de Președinte al CA  pe  Cristian-Florin Gheorghe. Totodată, a fost stabilită componența comitetelor consultative ce vor funcționa în cadrul Consiliului de Administrație.

Potrivit CV-ului, Cristian-Florin Gheorghe deţine o diplomă de inginer expert în managementul deşeurilor şi este absolvent al Universtităţii Biotera. Între 2000 și până în prezent a deținut funcții de conducere la mai multe societăți: Ar Metal, As Metal, Euro Metal Trading, As Petrol Recycle.

Statul român, prin Ministerul Energiei, deţine o participaţie de 59,6% din acţiunile companiei. Compania a raportat pentru primul trimestru un profit net de 6,8 milioane lei, în scădere cu 4,5% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, în timp ce afacerile s-au diminuat la rândul lor cu 1,7%, la 36,7 milioane lei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *