Nou sistem informatic de facturare la Enel

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Nou sistem informatic de facturare la Enel

Companiile Enel Energie și Enel Energie Muntenia implementează un nou sistem informatic de facturare, motiv pentru care unele servicii vor fi indisponibile temporar în luna ianuarie. Potrivit unui comunicat al Enel, în a doua jumătate a lunii ianuarie 2019, pe parcursul etapei de migrare a bazelor de date, anumite servicii vor fi indisponibile temporar.

“Noul an înseamnă pentru noi actualizarea unora dintre sistemele noastre informatice. Pentru tine, clientul nostru, acest lucru înseamnă că vom administra cu eficiență sporită relația dintre noi: fie că este vorba de flexibilitatea serviciilor online, fie de automatizarea unor procese, dorim să reacționăm în timp util la nevoile tale”, precizează Enel.

Prezent pe piața din România încă din 2005, Enel este, în acest moment, unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile. Companiile Enel au 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 2,8 milioane de clienți, localizați cu preponderență în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție prin intermediul companiilor E-Distribuție.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *