Noua schemă de ajutor pentru români la prețul energiei și al gazelor naturale, aprobată prin OUG săptămâna viitoare

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Noua schemă de ajutor pentru români la prețul energiei și al gazelor naturale, aprobată prin OUG săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare vrem să aprobăm ordonanța de urgență în așa fel încât începând cu 1 aprilie să avem în funcțiune noua schemă de ajutor pentru români la prețul energiei electrice și al gazelor naturale, a anunțat ministrul Energiei, Virgil Popescu.

La Guvern a avut o nouă întâlnire pentru măsurile care se vor aplica începând cu data de 1 aprilie pe energie, o întâlnire în care a participat reprezentanții ANRE și actorii din piață, furnizorii și distribuitorii.

Ministerul Energiei avea finalizată partea de ordonanța de urgență cu privire la măsurile pe care premierul le-a și prezentat, de altfel. Până vineri – 11 martie așteptăm de la ANRE să integrăm în ordonanța de urgență niște lucruri care se referă la tarifele de reglementare. Apoi, săptămâna viitoare finalizăm consultarea tot în cursul acestui weekend cu toți actorii din piață, a spus Popescu.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.