Noul primar al municipiului Pitești, Cristian Gentea, nu mai e administrator la Nulearelectrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Noul primar al municipiului Pitești, Cristian Gentea, nu mai e administrator la Nulearelectrica

Nuclearelectrica anunță că membrii Consiliului de Administrație au luat act de notificarea lui Cristian Gentea privind încetarea de drept a mandatului său de membru al Consiliului de Administratie începând cu data de 19.11.2020. Motivul: de la această data, Gentea este primar al municipiului Pitești.

Notificarea domnului Cristian Gentea privind incetarea de drept a contractului de mandate deriva din prevederile art. 87 alin. 1 lit. d) din Legea nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor coroborate cu prevederile art. 13.1 lit. g) din contractul de mandat incheiat cu SNN si anume, contractul inceteaza prin interventia unui caz de incompatibilitate sau a unei interdictii prevazute de lege, intrucat domnul Cristian Gentea detine incepand cu data de 19.11.2020 functia de primar al Municipiului Pitesti, functie care este incompatibila cu exercitarea mandatului de membru in Consiliul de Administratie al SNN, potrivit unei informări a companiei, transmise BVB.

Cristian Gentea a fost numit in functia de membru in Consiliul de Administratie al SNN prin Hotararea AGOA nr. 12/28.09.2018 ca urmare a derularii unei proceduri de selectie in conformitate cu prevederile OUG 109/2011, pentru un mandat de 4 ani.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *