CEZ vrea să finalizeze vânzarea activelor din România în acest an, chiar dacă starea de urgenţă a provocat unele întârzieri

Publicat pe Categorii Flux energetic, Stiri externe
Prima Pagina Actual Flux energetic CEZ vrea să finalizeze vânzarea activelor din România în acest an, chiar dacă starea de urgenţă a provocat unele întârzieri

Grupul CEZ continuă strategia de vânzare a unor operaţiuni pentru a ieşi de pe majoritatea pieţelor străine. Se intenţionează, finalizarea vânzării activelor din România până la sfârşitul acestui an, chiar dacă declararea stării de urgenţă a provocat unele întârzieri,  a declarat Directorul financiar al grupului ceh de utilităţi CEZ, Martin Novak, citat de Reuters, informație preluată de Agerpres.

CEZ a anunţat în vara anului trecut că vrea să-şi vândă operaţiunile din România şi din alte ţări, pentru a se concentra pe activitatea din ţara-mamă, Cehia.

„Procesul de vânzare şi negocierile cu ofertanţi continuă. Calendarul final inclusiv termenul limită pentru depunerea de oferte angajante va fi fixat în funcţie de evoluţia situaţiei din România”, precizează grupul CEZ în raportul financiar publicat pe pagina de Internet a companiei, scrie Agerpres.

Fuziunile şi achiziţiile în sectorul energetic au fost suspendate în România pe perioada stării de urgenţă.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.