Nu se schimbă șefii la Transelectrica, provizoratul continuă. Echipa supraveghetorilor, condusă de Prof. Univ. Mircea Coșea; în fruntea Directorului rămâne Marius-Dănuț Carașol. Mandate de 4 luni, ce pot fi prelungite cu încă 2 luni

Publicat pe Categorii Business, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal Nu se schimbă șefii la Transelectrica, provizoratul continuă. Echipa supraveghetorilor, condusă de Prof. Univ. Mircea Coșea; în fruntea Directorului rămâne Marius-Dănuț Carașol. Mandate de 4 luni, ce pot fi prelungite cu încă 2 luni

Prof. Univ. Mircea Coșea va continua să conducă Consiliul de Supraveghere al Transelectrica. Compania informează acţionarii şi investitorii că, în ședința din data de 04 iunie 2019, prin Decizia nr. 29, membrii Consiliului de Supraveghere au numit în funcţia de Președinte al Consiliului de Supraveghere pe domnul Mircea Gheorghe Dumitru Coșea.

Profesor universitar la ASE București încă din 1966 – 2004, Coşea a fost expert internaţional la Comisia Economică ONU pentru Europa, preşedintele Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză Economică și al Consiliului pentru Reformă și preşedintele Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză Economică și al Consiliului pentru Reformă.  Din 2001 este membru supleant al Biroului Executiv al PNL.

Și membrilor Directoratului li s-au prelungit, din nou, mandatele provizorii, de data aceasta cu 4 luni.  Întrucât mandatul actualilor membri ai Directoratului încetează de drept în data de 20 iunie 2019, Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” informează – într-un raport transmis BVB – că, în ședința din data de 04 iunie 2019, Consiliul de Supraveghere a desemnat în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, începând cu data de 21 iunie 2019, următoarele persoane: Marius-Dănuț Carașol, Claudia-Gina Anastase, Andreea-Georgiana Florea, Alina-Elena Teodoru și Adrian Savu.

Consiliul de Supraveghere a ales ca Președinte al Directoratului, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer – „CEO” – al Societății) al Transelectrica tot pe Marius Dănuț Carașol.

Mandatele membrilor Directoratului  se acordă pentru o durata de 4 luni începând cu data de 21.06.2019 cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni, dar durata mandatului nu va depăși data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA în condiţiile O.U.G. nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval, se precizează în informarea companiei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *