Nuclearealectrica sprijină, cu 200.000 lei, înființarea unui laborator de științe la Liceul Teoretic „Anghel Saligny” Cernavodă

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Nuclearealectrica sprijină, cu 200.000 lei, înființarea unui laborator de științe la Liceul Teoretic „Anghel Saligny” Cernavodă

Nuclearealectrica sprijină, cu o investiție de 200.000 lei, Liceul Teoretic „Anghel Saligny” Cernavodă pentru înființarea unui laborator de științe.

Ca parte a valorii şi direcţiei strategice Empatie şi Responsabilitate, continuăm să sprijinim campaniile de dotare ale instituțiilor de învățământ. În 2021-2022 suntem partenerii Liceului Teoretic „Anghel Saligny” Cernavodă, cu o investiție de 200.000 lei, pentru realizarea proiectului „Ne mândrim cu școala noastră” de inființare a unui laborator de științe în cadrul liceului, comunică SNN.

Existența unui astfel de laborator va contribui la creşterea gradului de acumulare a cunoşinţelor elevilor în aceste domenii, sprijinind posibilitățile de obținere a unor rezultate foarte bune și, în acelaşi timp, va contribui la creșterea gradului de reușită a elevilor la admiterea în învățământul superior tehnic, susțin reprezentanții Nuclearelectrica. De acest laborator se vor putea bucura 350 de elevi anual.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.