Nuclearelectrica a rămas fără Director Financiar. Adrian Dumitriu a renunțat la mandatul care expira în februarie 2023

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic, Semnal
Prima Pagina Actual Flux energetic Nuclearelectrica a rămas fără Director Financiar. Adrian Dumitriu a renunțat la mandatul care expira în februarie 2023

Adrian Dumitriu a informat Consiliul de Administrație asupra deciziei de renunțare la mandatul de Director Financiar  al SN Nuclearelectrica, a informat compania printr-un raport transmis BVB.

În data de 16.01.2020, Consiliul de Administrație al SNN a luat act, prin Decizia nr. 2/16.01.2020, de renunțarea domnului Adrian Dumitriu la mandatul său de Director Financiar SNN începând cu data de 31.03.2020, în baza prevederilor din Contractul de mandat încheiat cu societatea în data de 11.02.2019, se precizează în informarea Nuclearelectrica.

Dumitriu a fost numit Director Financiar al SNN cu contract de mandat, în baza prevederilor OUG 109/2011, în data de 11.02.2019, mandatul urmând să se termine de drept la data de 11.02.2023.

De asemenea, Consiliul de Administrație al SNN a decis mandatarea Comitetului de Nominalizare și Remunerare să construiască profilul candidatului pentru funcția de director financiar al SNN în vederea inițierii și derulării procedurii de selecție.

SNN îi mulțumeste domnului Adrian Dumitriu pentru profesionalism și eforturile depuse în vederea îndeplinirii indicatorilor de performanță asociați contractului de mandat și pentru rezultatele financiare obținute de SNN în perioada mandatului său.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *