Nuclearelectrica are nevoie de consultanți în management pentru revizuirea și actualizarea planului de administrare pentru evoluția societății în următorii 4 ani

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic, Semnal
Prima Pagina Actual Flux energetic Nuclearelectrica are nevoie de consultanți în management pentru revizuirea și actualizarea planului de administrare pentru evoluția societății în următorii 4 ani

Nuclearelectrica achiziționează servicii de consultanță în management pentru revizuirea și actualizarea planului de administrare al societății în vederea alinierii cu cele mai bune practici și repere din industrie, în concordanță cu dezideratele autorității publice tutelare și ale acțtionarilor SNN pentru evoluția societății în următorii 4 ani.

SNN are nevoie de 3 consultanți, specializați în consultanță de management în guvernanță corporativă și analiza performanțelor operaționale și economico- financiare ale societăților în domeniul energetic, unul dintre aceștia fiind coordonator. Consultanții trebuie să facă dovada că au prestat în ultimii 3 ani servicii similare de consultanță în management pentru o companie de profil din sectorul energetic cu o cifră de afaceri similară cu cea a producătorilor majori din piață precum SNN.

Se așteaptă de la consultanți un raport de analiză și de revizuire a elementelor ce necesită actualizare în concordanță cu modificările ulterioare ale pieței de energie și dezideratele autorităților publice tutelare și ale acționarilor SNN. Un alt raport de analiză și recomandări privește activitatea curentă a companiei și obiectivele acesteia pe termen lung, cu comparații exemplificate.

Pentru serviciile de consultanță în management de care are nevoie, SNN este dispusă să plătească 25.200 Euro, echivalent a 124.568 Lei, fără TVA. Data limită de depunere a ofertelor este 21.06.2022.

SN „Nuclearelectrica” S.A. este sub autoritatea Ministerului Energiei, statul deținând 82,49% din acțiuni și ațti acționari, 17,50%, după listarea la bursă a companiei în 2013. Principalele domenii de activitate ale SNN se axează pe producerea de energie electrică, termică și de combustibil nuclear.  Nuclearelectrica  are două sucursale, fără personalitate juridică: CNE Cernavodă, ce exploatează Unitățile 1 si 2, precum și serviciile auxiliare și Sucursala FCN Pitești, fabrica calificată de combustibil nuclear.

Nuclearelectrica a raportat un profit net de excepție pe primul trimestru, de 818,9 milioane lei, în creștere cu 249,3%, față de perioada similară a anului trecut, potrivit raportului trimestrial. Compania a realizat  un profit record și în 2021 și are planuri mărețe de investiții pentru 2022 și anii ce urmează. Sunt estimate investiţii, până la sfârşitul anului 2030, în jur de 8-9 miliarde de euro. Printre proiectele Nuclearelectrica sunt: retehnologizarea Unităţii 1, două unităţi noi CANDU, reactoare nucleare de mici dimensiuni (SMR), staţia de extragere şi stocare a tritiului de la Cernavodă etc.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *