Nuclearelectrica are un nou Director Financiar. Dan Niculaie Faranga vine de la Transgaz

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Nuclearelectrica are un nou Director Financiar. Dan Niculaie Faranga vine de la Transgaz

Dan Niculaie Faranga este nou Director Financiar provizoriu al societății Nuclearelectrica. Consiliul de Administrație al SNN, din data de 10.02.2022, în baza recomandării Comitetului de Nominalizare și Remunerare, a decis desemnarea lui Dan NiculaieFaranga în funcția de Director Financiar provizoriu, cu o durată a mandatului de 4 luni, începand cu data de 11.02.2022 până la data de 10.06.2022, inclusiv, cu posibilitatea prelungirii acestuia, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni, în temeiul  OUG 109/2011, potrivit unei informări a companiei transmise BVB.

Niculaie-Faranga are o experiență de peste 20 de ani în pozitii de management in domeniul financiar, in industrii precum servicii financiare, dezvoltari imobilare, consultanta, fuziuni si achizitii, precum si in domeniul energetic. In ultimii 9 ani a contribuit la structurarea si derularea unor finanțări complexe pentru proiectele de investiții, fuziuni si achiziții ale SNTGN Transgaz SA și a administrat activitatea subsidiarelor SNTGN Transgaz SA din Republica Moldova. Este licentiat al Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice, al unui curs post-universitar in management bancar si bursier si a absolvit Programul Canadian M.B.A. organizat de University of Ottawa, École des Hautes Études Commerciales Montreal si Academia de Studii Economice cu specializarea in Finanțe.

Ca urmare a renunțării la contractul de mandat, conform raportului curent transmis de SNN instițutiilor pieței de capital în data de 06.10.2021, contractul de mandat al lui Paul Ichim, în calitate de Director Financiar, încetează la data de 11.02.2022.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.