O veste bună de la SNN: Se întorc specialiștii din domeniul nuclear în țară, motivați de proiectele mari. Proiectul de retehnologizare a Unităţii 1 de la Cernavodă este condus de un român întors din Canada

Publicat pe Categorii Energie, Esential, Hidro si nucleara, Semnal
Prima Pagina Actual Esential O veste bună de la SNN: Se întorc specialiștii din domeniul nuclear în țară, motivați de proiectele mari. Proiectul de retehnologizare a Unităţii 1 de la Cernavodă este condus de un român întors din Canada

În sfârșit, o veste bună, care vine de la Nuclearelectrica. Se întorc specialiștii din domeniul nuclear în țară. Directorul General al companiei, Cosmin Ghiță, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că proiectele de anvergură ale companiei au început să atragă atenţia specialiştilor români plecaţi în străinătate, care doresc să se întoarcă în ţară pentru a lucra la realizarea acestora.

„Simţim tatonări că poate sunt interesaţi să se întoarcă, suntem foarte optimişti. Spre exemplu, proiectul de retehnologizare a Unităţii 1 de la Cernavodă este condus de un român întors din Canada. SNN este o companie foarte bine văzută la nivel global, iar gradul de mândrie profesională este foarte important”, a spus Ghiță.

La întrebarea adresată de Investenergy, de ce se întorc specialiștii în șară, șeful SNN a răspuns: „O motivație o reprezintă, în primul rând, provocarea profesională dată de proiectele mari. Un alt motiv este că realizează că suntem într-un proces de succesiune și sunt interesați să se încadreze, să urce profesional. Provocarea profesională de a conduce un proiect mare este punctul foarte mare de atracție. Și, trebuie spus, veniturile au crescut anul trecut și anul acesta la Nuclearelectrica”.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *