Oferte atractive “Cu eMAG si MOL e-şoferie”

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Oferte atractive “Cu eMAG si MOL e-şoferie”

Persoanele care au plasat pe eMAG cel puțin 2 comenzi de minimum 200 de lei, în ultimele 13 luni, fiecare din categoria „Auto, moto & RCA” primesc un card MOL RED și beneficiază de prețuri avantajoase la carburanți în oricare dintre cele peste 200 de staţii de alimentare ale MOL România.

MOL România şi eMAG au lansat “Cu eMAG si MOL e-şoferie”, un program prin care clienţii fideli eMAG pot beneficia de reduceri de fiecare dată când alimentează în staţiile MOL.

La fiecare alimentare cu carburant în oricare dintre staţiile MOL România, cumpărătorul care deţine cardul MOL RED beneficiază de preţuri avantajoase la momentul cumpărării de carburant, în limita a două tranzacții zilnice. Cardul MOL RED se emite pentru un an de zile, iar economiile care se pot înregistra prin utilizarea acestuia la achiziţia de carburant pot ajunge la 180 de lei, potrivit unor date medii de consum şi distanţe parcurse anual. Cardul MOL RED poate fi utilizat concomitent cu cardul MultiBonus, oferind posibilitatea acumulării de puncte de loialitate la achiziţionarea de produse şi servicii din staţiile MOL. Aceste puncte pot fi schimbate ulterior în produse disponbile în magazinele din staţiile MOL sau în cataloagele MultiBonus care conţin o selecție de peste 300 de articole.

„MOL este, prin natura activității sale, suporterul tuturor celor aflați în mișcare. În plus, nimic nu spune mai multe despre grija față de mașină decât însuși carburantul, produsele MOL fiind recunoscute pentru calitatea lor. Astfel, alegerea eMAG de a colabora cu noi pentru a-şi recompensa clienţii fideli ni se pare o nouă confirmare în ceea ce priveşte calitatea produselor noastre,” a declarat Cătălin Constantinescu, Head of Sales & Supply, MOL România.

„Șoferii au acum și mai multe motive să plece la drum, pentru că eMAG și MOL desfășoară campania e-șoferie, prin intermediul căreia clienții care plasează pe eMAG minimum două comenzi în valoare de cel puțin 200 de lei fiecare, din categoria „Auto, moto & RCA”, pot economisi până la 180 de lei pe an la combustibil. Clienții au la dispoziție numeroase produse și oferte RCA de la 8 asiguratori. În plus, își pot activa gratuit, pe eMAG, un serviciu care îi anunță când le expiră polița RCA ”, a declarat Florin Filote, Marketplace Director eMAG.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *